zondag 6 oktober 2013

Just another whaley Sunday

Vandaag wordt het een bijzonder blog, want alles stond in het teken van Seaworld, dus killerwhales. We konden rustig aan beginnen dus begin ik de dag met een dip in de pool. OOOH heerlijk weer. De hottub was gloeiend heet, de damp kwam eraf, dus die ook even aangeslingerd en bijna een half uur lekker gerelaxed. Na het zwemmen ff douchen en daarna ontbijten met toast, jelly, verse ananas en druiven. En een kop koffie.

Na de afwas in de auto en we gingen eerst even in het nieuwe gedeelte van Premium kijken. North Face bezocht maar niets gevonden wat ik leuk vond. Wel goedkoop trouwens. Verder nog even in de TEVA winkel geweest. Voor goede sandalen kun je hier terecht en totaal niet duur. Die dingen zijn in Nederland onbetaalbaar. Verder zit er nog een hele winkel met kalenders en gaaf speelgoed. Dit is echt zo’n struin winkel en je komt ogen te kort. Na het shop uurtje reden we naar Seaworld en waren we mooi op tijd voor de 13.00 uur show. Daarna liepen we naar Antarctica om een zak stroopwafels af te geven aan een goede whale kennis van ons Ashley. Ze werkt in Antarctica en speciaal voor ons kwam ze even buiten. We hebben heerlijk gelunched in het expedition café. Heerlijk was het. Echt een heerlijk restaurant met veel verschillende gerechten en supervers.

Na een rondje door het park kwamen we weer uit bij…..Shamu stadium en daar zijn we niet meer weggeweest. Sorry.

DSC07286

Lunch en dinner in een.

DSC07298

Manta. 1 van de beste rollercoasters. Helaas kan ik daar niet in want je knieën worden in een hoek van 90 graden gedrukt.

DSC07308

Natuurlijk zijn we ook bij mijn lieveling Tilikum geweest in de Underwater viewing. We hoorden dat Trua regelmatig bij hem is en dat ze heel veel speelgoed hebben, en dat het net een stel wildebrassen zijn. Gelukkig maar. En natuurlijk doet hij ook Dine with Shamu show.

Na de show reden we naar Big Lots! Dit is een hele grote Blokker met veel goedkope artikelen. We hadden een bon van 20% korting op de hele store dus hier hebben we even heerlijk ingeslagen.

Daarna naar huis en lekker relaxen met Animal planet. En voor de liefhebben zijn hier de Whales van Orlando:

DSC07170a

DSC07181a

DSC07185a

DSC07190a

DSC07199a

DSC07261a

DSC07201a

DSC07244a

DSC07220a

DSC07324a

Ach die kleine Makaio.

DSC07325a

DSC07343a

DSC07392

DSC07417a

DSC07423a

DSC07435a

DSC07448a

DSC07458a

They were everwhere!!! Open Mouth jump.

DSC07478a

DSC07527a

DSC07494a

DSC07550a

DSC07553a

We begrijpen 1 ding niet. Als je niet nat wil worden waarom ga je dan in godsnaam in de soakzone zitten. Er zijn waarschuwingen zat dat de eerste 15 rijen van het stadion erg nat kunnen worden. Maar nee ze gaan er zitten met hun dure apples, camera’s, pasgeboren baby’s. En dan is het splashtijd en opeens moeten ze allemaal naar boven rennen. En wij kunnen niets meer zien. Maar ik heb de oplossing. Ze moeten gewoon beugels aanschaffen die je over je benen krijgt. Net als in een rollercoaster trein. Je kan geen kant op en you take de icecold salt water.

De show is nog niet afgelopen en iedereen springt op alsof ze het laatste hooi nog moeten binnenhalen en ze gaan met gierende banden het stadion uit. Laat ze toch eens achterom kijken en kijk eens wat deze prachtige dieren nog doen.

DSC07564

Wij moeten eerst alles nog opruimen en zoalg er nog whales in de main pool zijn blijft Heleentje in het stadion. En met argusogen volg ik de bevelen, verrichtingen van de trainers voor verrassingen en dergelijke. Zo hebben we al veel verrassende poses gezien.

DSC07533a

Na de show genomen.

DSC07534a

Na de show genomen

DSC07570

De beloning voor de whales na alle shows. IJs, Jello en andere lekkere dingen. En maar mee spelen. Dat zie je niet als je direct weg spurt.

Maar ja wij zijn wel een gevalletje apart hahahaha.

Any way morgen een Statepark bezoekje, dus lekker natuur snuiven.

 

Tot morgen

4 opmerkingen:

 1. Jullie als echte die hard whale fanaten weten er echt alles uit te slepen. Goed hoor. Laat die andere mensen lekker wegrennen, hebben jullie de after show tenminste voor jullie alleen. Fijn dat jullie weer zo genoten hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, jullie zijn idd een gevalletje apart. Ik vind 1 dag Seaworld wel leuk maar jullie krijgen er geen genoeg van. Jullie zijn echte diehard seaworld fans!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Seaworlders, weer een geweldige foto blog!!
  Echt hele fraaie, en je hebt gelijk hoor, zit je in de soakzone, blijf dan gewoon zitten!!

  Vele fun nog !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een overdosis whale weer, geweldig!
  Je hebt helemaal gelijk, neem je tijd om te genieten en dat hebben jullie zeker weer gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen