zaterdag 5 oktober 2013

Saturday whale day!!

Tja vandaag was het zaterdag en onze weekenden hier zijn gereserveerd voor Seaworld. Vandaag begon dus ook het Halloweengebeuren in Seaworld. Dat betekent dus weer gratis candy!!

We vetrokken van huis en aten eerst even lekker ontbijtje bij Perkins. We hadden een gezonde versie van French Toast met Apple chicken sausages en een lekkere bak koffie. Een goed begin van de dag.

We reden daarna naar Seaworld. Het was er al druk zagen we maar wij konden preferred parkeren dus vooraan. We liepen meteen naar het Shamu stadium en om 10.45 konden we plaatsnemen voor de 11.30 show. De show was weer fantastisch met erg veel Makaio lol(Baby Shamu of beter Toddler Shamu). Voor de show van 1 uur konden we in het stadion blijven dus we verhuisden alleen maar naar een andere plaats. We hebben nog een poosje gepraat met Amerikaanse vrienden die na een poosje voor de eerste candyronde gingen. Wij niet, wij bleven zitten en genoten van de tweede show die dag.

stadium

Met dank aan Rick voor deze foto

Na de tweede show hadden we eindelijk tijd voor de candyronde en om te lunchen of ook wel dunchen(dinner en lunch ineen). We deelden een Sampler platter in de smokehouse en het was weer superlekker. Onderweg kwamen we Pieter en Petra tegen bij de dolfijnen en hebben een poosje gepraat in de schaduw.

DSC06786a

DSC06795a

Want wat was het weer erg warm. Daar werden we nog vertederd door een eekhoorn die zin had aan wat popcorn.

DSC06802a

NOM NOM NOM

DSC06811a

Dat stukje popcorn onder mijn poot is mijn toetje.

DSC06816a

Zo ff uitbuiken!!

Even later namen we afscheid en wij gingen via de candytrail terug naar Shamu stadium. Toen we binnen zaten zagen we dat Rick en Mandy ook gearriveerd waren en wenkten ons om bij hun te komen zitten. Dat deden we natuurlijk en het was supergezellig op ons bankje in de platinum sectie. Helaas was het publiek rondom ons heen supervervelend en waren ze te lang en was hun hoofd te dik. Dus nu herinnerde ik me weer waarom ik eigenlijk nooit zit op de platinum plaatsen. Deze show was zo vertederend omdat Makaio en Trua de kus deden. En die kleine Makaio kwam verkeerd uit op de slide out en Trua hobbelde op de Slide out naar Makaio toe en toen de kus deden ze. Gevolg 4 jankende wijven op het bankje. Jep echt waar, maar de emoties die wij voelen kun je nooit op een foto krijgen maar reken maar dat het wat met je doet.

DSC06901a

De 2 Orlando boys

Na de show liepen we met kippenvel naar een restaurant dichtbij en gingen wat drinken. We kwamen buiten en Rick gebaarde dat ik direct moest komen, kop dicht houden en camera klaar. Een red shouldered hawk had een eend gevonden en was die lekker aan het veroberen. Of de eend al dood was of dat de hawk het gevangen had wisten we niet maar het was heel erg bijzonder omdat van zo dichtbij te zien.

DSC06970a

DSC06980a

DSC06986a

DSC06990a

Ook dit is natuur en van heel dichtbij.

Al gauw liepen we weer terug naar Shamu Stadium en namen met z’n allen plaats op een door ons uitgezocht bankje. We verhuisden regelmatig omdat er erg veel dikkoppen rondliepen die ons het zicht ontnamen maar uiteindelijk hadden we mooie plaatsen voor deze laatste show. Helaas moeilijk te fotograferen maar het is er niet minder om. Heerlijk dagje zo. Warm, veel te warm maar een superdag.

orlandovriendjes

Met dank aan Rick voor deze foto.

Na de shows reden we naar huis want we kregen bezoek. Onze vrolijke Orlando vriendjes wilden graag ons huis zien. En dat kon natuurlijk. Onderweg kreeg een 18wieler vrachtauto een klapband naast ons en dat klonk als een kanons schot. Tjeez wat schrokken wij zeg. Dit was mijn grootste angst en ik zit al wel 4 jaar te wachten totdat 1 van die vrachtauto’s een klapband naast ons zou krijgen. Vrachtauto was zwaar beladen met graafwerktuigen en gelukkig had de trailer dubbele wielen, en de chauffeur kon zijn truck goed op de weg houden.

Gelukkig gebeurde er verder niets en een half uurtje later stonden Rick en Mandy voor de deur en even later Pieter en Petra. Na de tour hebben we gezellig buiten gezeten en gekletst, gedronken en geknabbeld. Supergezellig dus.

thuis

Met dank aan Rick voor deze foto.

Na een blogje en gezelligheid op tv met Animal planet was het tijd voor ons bedje. Morgen eerst shoppen en daarna naar Seaworld.

Daar hebben we erg zin in.

Tot morgen

 

AAAH ik hoor jullie denken Niet meer Killerwhale foto’s? Tuurlijk wel. Een kleine compilatie dan uit de div. show”s:

DSC06432a

DSC06436a

DSC06437a

Goed zo kind je doet het prima

DSC06462a

High in the Sky

DSC06481a

DSC06486a

DSC06509a

DSC06625a

DSC06676a

DSC06538a

DSC06692a

Ik ben niet nieuwsgierig hoor maar wil het wel allemaal weten

DSC06701a

DSC06733a

DSC06777a

Pfffffff optreden is zoooo vermoeiend.

DSC06872a

DSC06946a

DSC06956a

DSC06962a

DSC07152a

DSC06718a

En ik heb er nog 700 :-)

Tot morgen

3 opmerkingen:

  1. Superdag en wat een schitterende foto's, het wordt wel een beetje afgezaagd om dat te zeggen. Oh ik heb zitten schuddebuiken om je beschrijving van The Kiss en de jankende dames, ik zag het zo voor me!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt weer hele gave foto's de Red-shouldered Hawk heb je er echt goed op!!
    Parchtige foto's van een prachtige dag, jammer van de klapband naast jullie.. snel vergeten !!

    Enne een hele mooie villa hebben jullie !!

    BeantwoordenVerwijderen