maandag 7 oktober 2013

Het liep anders dan verwacht

De gordijnen open en het leek een mooie dag te worden. Het was al lekker warm tijdens het ontbijt. Na het eten even afwassen en daarna op weg naar Wekiwa Springs. We hadden besloten om i.pv. Blue State Springs naar Wekiwa te gaan omdat we daar nog niet geweest waren. Na een klein uurtje kwamen we aan in het Statepark. De omgeving was al erg mooi, met mooie huizen en prachtig groen. We parkeerden de auto en stapten uit. We werden begroet door wel tientallen eekhoorns die overal waren. We liepen naar de boardwalk die ons een prachtige trail bood. Dit park is erg groen en donker. Het was drukkend warm en we wisten dat het weer zou omslaan vanwege hurricane Karen waar we een staartje van zouden krijgen. De lucht boven ons was al erg betrokken dus we liepen niet te langzaam. Onderweg kregen we een klein buitje dat ook al snel over was dus niets aan de hand. Geen ander wildlife gezien op een hagedis, zwarte vogel, sprinkhaan en eekhoorns na.

DSC07582a

DSC07585a

DSC07594

DSC07595

DSC07591

We hebben genoten van de prachtige omgeving met de speelse eekhoorns. Ze zaten echt overal.

DSC07583a

DSC07602a

DSC07603a

DSC07616a

Deze hoorden we van verre al knagen.

We reden toen 8 mijl verder naar Kelly Park. Maar helaas besloten de weergoden anders. Het begon toch te hozen. Dus we parkeerden de auto bij een café en wachtten de bui af maar de lucht zakte helemaal dicht. Dus besloten we Kelly park af te blazen en reden we terug naar Orlando. We besloten om naar International Drive te gaan en daar een aantal malls te bezoeken. We begonnen in Premium International drive waar we heerlijk gestruind hebben maar we wachten op de Colombus Day sale. Daarna reden we naar een kleine mall dat aan de overkant ligt. Daat vonden we een nieuwe winkel genaamd DD’s discounts. Tjonge jonge wat hangt daar wat en super goedkoop. De winkel is vergelijkbaar met Ross en TJ Maxx maar wel goedkoper. Het was al laat in de middag dus we besloten om naar Friendly’s te rijden. Een eetcafétje die lekkere milkshakes serveert. We namen een chicken wrap met waffle fries. Heerlijk en niet duur. Kim had een milkshake maar ik had een thermoskan koffie die helemaal op gegaan is. We deelden een lekkere sorbet met Belgische wafel, caramel en ijs.

We moesten nog boodschappen doen en dat deden we in Posner Park. Daarna reden we naar huis en keken Crimanal Minds en verder lekker Chillen. Life is good. We mogen het zelf beslissen en indelen.

Morgen willen we naar Downtown Disney, ff sfeer snuiven.

Dus tot morgen…

5 opmerkingen:

  1. Dan snuiven we morgen gewoon weer mee....!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker Disney Snuiven.. , weer een prachtige ochtend door Wekiwa, enne Friendly's Milkshake hmmm

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wekiwa Springs, altijd leuk voor een wandeling door de natuur. De dag afsluiten bij Friendly's is niet verkeerd, moet daar toch ook maar weer eens een keertje heen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen