dinsdag 8 oktober 2013

Erg saai

Voor jullie dan. Weinig foto’s vandaag. Toestel is niet 1 keer uit de tas geweest. Hoe zag de dag eruit vandaag. Lekker rustig begonnen vanmorgen. Na een poolside ontbijtje zijn we naar Dowtown disney gereden en hebben daar het winkel rondje gedaan. Een kleine pauze ingelast bij Goofy’s snoepwinkel en heb daar even genoten van verse ananas met pure chocolade.

1385543_10151887338453908_96063269_n

Na de grote Disney winkel liepen we nog even naar het T rex restaurant. Ziet er zo mooi uit, je word gewoon naar binnen getrokken. Na downtown Disney gingen we op zoek naar de Rainbow shops voor leuke kleding op de I92. We kwamen de Starbucks tegen en het was meteen tijd voor een bakje leut. MMMM lekker. Samen met een Mosterd Pretzel. Hemels lekker.

De I92 afgereden en bezoekjes gebracht aan de Target(een grote Emté) Walmart, Rainbow en TJ Maxx.

De dag vloog voorbij en we besloten te dineren bij de Golden Corral. Een grote buffet restaurant van erg goede kwaliteit. Superlekker steaks, veel keuze uit alle landen. Na nog een Target reden we naar de Walmart op de 27 voor de laatste boodschappen.

DSC_0091

Terug naar huis gereden en een lekkere dip in de pool. Het water was heerlijk. Nu lekker relaxen en ons voorbereiden op het grote feest van morgen. Morgen wordt Makaio 3 jaar. Dat gaan we vieren in Seaworld met een Dine with Shamu. Hopelijk hebben we Tilikum als Show Whale.

Tot morgen

2 opmerkingen: