donderdag 19 september 2013

Wat een dag!

Vandaag was het Kim haar verjaardag. Dus feest. Vanwege dat feit mocht ze kiezen wat we vandaag gingen doen. Kim wilde graag naar Lowry Park zoo. Een dierentuin in Tampa. We zouden onderweg ontbijten maar geloof het of niet er was nergens een restaurant ala Denny’s en Perkins. En bij de MC Donald of andere fastfoodketens ontbijten we niet. Dus stopten we bij deWinn Dixie en kochten een Cuban Bread en een pot jam en die hebben we buiten lekker opgesmikkeld zittend in de kofferbak van onze auto. En het smaakte heerlijk. Daarna reden we naar Lowry Park. Dit dierentuin is al vele malen op de eerste plaats gekomen al beste dierentuin van Amerika dus we waren erg benieuwd. We startten aan de  kant van Afrika. Helaas was  de jeep tour nog niet open dus we gingen lopend een rondje Afrika doen. Dit dierentuin heeft prachtige grote verblijven maar helaas bevatten veel verblijven gaas wat natuurlijk slecht is voor de fotografie. Maar :hebben toch mooie foto’s kunnen schieten. Vooral de 2 kleine baby olifanten waren zeer aandoenlijk. Een compilatie:

DSC00518a

DSC00531a 640

DSC00540a

DSC00619a

DSC00626a 

DSC00573a

DSC00629a

DSC00668

Zoals je ziet dieren in overvloed. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven. dus echt een aanrader voor de vrolijke Orlandoganger.

Na de Zoo reden we richting de volgende Zoo en dat was weer Busch Gardens. Tja we waren in de buurt en we moesten een tourdatum omwisselen.

Maar omdat het Kim haar verjaardag was hebben we nadat we bij Guest Relations waren vertrokken eerst een taartje gegeten bij de bakery samen met een lekkere bakkie Starbucks. Ik had een lekkere apfel strudel uitgekozen.

DSC00696

Daarna liepen we weer richting de tijgers. We hoopten dat ze vandaag buiten zouden zijn maar later bleek dat ze net naar binnen waren gegaan.. Maar die gaan we nog weleens zien. Onderweg kwamen we onze vrolijke Orlandovrienden ook tegen Rick en Mandy en Pieter en Petra. en samen liepen we naar de tijgers. We zouden daar niet zo lang blijven maar ja dat werkt toch niet. No een paar foto’s om het af  te leren:

DSC00704a

DSC00716a

DSC00761a

DSC00755a

Na de tijgers liepen we dat hele stuk weer terug en kwamen we uit bij de Wallabees. Nog ff binnen kijken maar niet te lang want het was vandaag bloedheet.

DSC00777a 640

 

DSC00804a

Na de wallabees besloten we  om weer richting huis te gaan en bij de Westshore plaza een hapje te eten en een filmpje te pakken.

Onderweg kwamen we dit nog tegen:

DSC00818

Na een lange rit vanwege de files kwamen we aan bij de mall waar we eerst kaartjes hebben gekocht voor de film Planes. Een hapje eten hebben we gedaan bij PF Changs. Een soort van luxe chinees. Een echte aanrader en niet te duur. Ik heb de sweet and sour chicken genomen met ananas, paprika, ui en een heerlijke sausje.

DSC00819

Na het eten hebben we in de mall nog ene ijsje genomen en daarna was het tijd voor de film. Een leuke film voor het hele gezin. Na de film reden we naar huis en werden we vergezeld van een fikse regen en onweersbui. Kon ook niet anders want het bloedheet vandaag. We waren gesloopt. Morgen gaan we echt terug naar huis. Want dan wacht Disney op ons.

Tot morgen

5 opmerkingen:

 1. Wat een mega mooie foto's WOWWWOW!
  En Lowry Park ziet er heel leuk uit gaan we proberen!!

  Was leuk vandaag .. tot later!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie dag met heel veel mooie foto's.
  Succes met de rit naar Orlando, hopelijk geen file's rondom Tampa ivm de werkzaamheden.

  Gr.Ronald

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heleen, ik ben er stil van, weet gewoon niet wat ik moet zeggen, de foto's zijn stuk voor stuk om in een lijst te doen, vooral die van het stokstaartje...I'm in Love :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat stokstaartje, wow wat een geweldige foto....

  BeantwoordenVerwijderen