woensdag 18 september 2013

Vogels, vissen en meer

Na een redelijke nacht waarbij ik bijna in 1x doorgeslapen heb rinkelde de wekker om 7.30. Op de planning stond vandaag Florida Aquarium. Voordat we daar aankwamen moesten we natuurlijk nog ontbijten onderweg. Dat werd de IHOP. International House Of Pancakes. Dus pannenkoeken. Ik koos voor de Rooty Tooty Fresh and Fruity. Tja die naam heb ik niet bedacht, had gekund maar dus niet. De plate bestond uit pannenkoeken met appelcompote, een eitje en worstjes. Met een glas Juice erbij een goed begin van de dag.

DSC00401a

Daarna reden we naar Downtown Tampa voor een bezoekje aan het aquarium. Een fantastische ervaring. Je kunt hier geen dag spenderen maar d ie paar uren zijn fantastisch. Mooie verblijven en aquaria. Met educatieve praatjes van het personeel. Schoon en netjes. Alleen fotograferen is moeilijk met de bijzondere lichtval van de koepel, de ramen en de waterdruppels. Florida aquarium heeft niet alleen vissen maar ook otters, pinguins en andere vogels. Een fotocompilatie:

DSC00411a

DSC00417a

DSC00421a

DSC00433a

DSC00446a

DSC00468

DSC00453a

DSC00484a

DSC00493a

DSC00477a

Na de aquarium reden we naar de Walmart en hebben daar even rondgekeken. Niets gekocht want daarvoor hebben we nog genoeg kans. Na een lekkere Starbucks als lunch reden we naar ST. Petersburg om de pier te bezoeken en rond te kijken in de stad. Daarna wilden we naar het strand voor een mooie zonsondergang. Maar helaas, we stonden net op de parkeerplaats en toen begon het te hozen. Vlak voor de bui kwam er een eekhoorn in de boom voor ons. Hij wilde kiekeboe spelen denk ik:

DSC00507a

DSC00509a

Zo brutaal maar ik vind ze zo grappig.

Na een kwartier wachten bleef het regenen en besloten we ons heil maar ergens anders te zoeken. We kwamen uit bij een klein winkelcentrum met een aantal grote stores zoals Bealls en TJ Maxx. Men raadde ons aan om naar de Tyrone  Mall te gaan. Dat hebben we gedaan en wat een grote mall is dit zeg. Ontzettend gezellig en erg overzichtelijk. Aan de overkant van de weg zitten ook grote andere stores zoals Ross, Best Buy en Toys ‘R rus.

We hebben eerst even gegeten bij Ruby Tuesday waar de 60+ gehalte erg groot was. Het eten was super lekker. We kozen voor een hamburger met een pretzel broodje. En we konden salade van het buffet halen. Heerlijk, een aanrader.

DSC00510

DSC00512

Na de shopronde reden we weer naar het hotel waar we lekker tv hebben gekeken en ondertussen internetten.

Morgen staat Lowry Zoo op het programma. Dus morgen weer dieren…..heerlijk toch?

En….Kim is morgen jarig. Helaas heb ik nog geen kadootje voor haar maar dat komt wel goed…..

Tot morgen.

6 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige foto's van de beesten. En vandaag nog meer beesten op het programma. Nou geniet ervan hoor. En natuurlijk gefeliciteerd met Kim.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh die foto van de uil, geweldig. Ondanks het lastige licht heb je toch mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Helen mooie foto's en een heerlijke dag ondanks een bui.
  Geniet van de verjaardag van Kim en dat Cadeau dat komt best goed

  BeantwoordenVerwijderen