vrijdag 20 september 2013

Weer naar huis

Vandaag was het eindelijk zover. Vandaag ging ik naar huis. Ja huis dat lezen jullie goed. We gingen terug naar Orlando. Maar voordat het allemaal zover was moesten we eerst de koffers in de auto hijsen en de inwendige mens versterken met een ontbijtje. We besloten om naar Denny’s te gaan. Maar dat is slecht bevallen. Het was er megadruk, het eten was lauw en de toast was getoast in een koekenpan en dreef van de olie. YUK!! Nou ja dan maar wat extra slokken water. Omdat we pas om 4 uur konden inchecken in ons volgende hotel besloten we om nog maar eens naar Busch te gaan. Nu gingen we de andere kant van het park bekijken. We begonnen bij de cheetah’s en de achtbaan Cheetah hunt. Er stond een wachtrij van 5 minuten dus die hebben we maar even meegenomen. Daarna liepen we verder naar Africa waar we hoopten de kleine leeuwenwelpjes te zien. En waren ze er? De foto’s zeggen genoeg denk ik:

DSC00855a

DSC00851a

DSC00876a

DSC00861a

DSC00881a

DSC00873a

DSC00868a

DSC00862a

Op een gegeven moment was ik druk aan het fotograferen en opeens komt er een welp aangeslopen recht op mij af. Sluip, sluip, sluip en toen bonk met de neus tegen het raam. Het beestje kijkt mij aan en kijk terug en opeens begint hij gek te doen. Haha toen kreeg ik het in de gaten. Mijn lenskap hangt aan touwtje en die bungelt heen en weer tijdens bewegen en dat zag die deugniet. En daar zat ik dan, spelen met een welp en mijn lenskap.

DSC01041a

DSC01040a

DSC00849

DSC00886a

Wow wat een leuke belevenis en rondom om mij heen stonden vele toeristen toe te kijken. Het is alleen jammer van het glas van het verblijf. Het is vies, bevlekt en beschadigt. Daar zijn de foto’s zo wazig. En dat de zon zo fel schijnt werkt ook niet mee, maar dit neemt niemand meer van mij af.

We liepen door en kwamen nog div. andere dieren tegen.

DSC00829a

DSC00897a

DSC00904a

DSC00824a

Omdat het zo heet was besloten we maar om een ijsje te eten om even af te koelen.

DSC00919a

Een lekkere Dippin Dot in de smaak banaan. Volgens mij komt er geen banaan aan te pas maar het smaakt heerlijk. Tijdens het eten kregen we gezelschap van een wel zeer brutale eekhoorn.

DSC00922a DSC00925a DSC00928a

DSC00926a

Die heeft ons flink ge├źntertaind.

Ooh en we kwamen hier ook nog langs toevallig.

DSC00917a

Anyway we liepen terug naar de uitgang en hesen ons weer in de GMC. Even tanken en we konden op weg naar Orlando. Onderweg nog ff lekker geluncht bij de Cracker Barrel met een lekkere salade.

DSC00929 

Na de lunch door naar Orlando. Eerst ff bij de Walmart aan voor wat boodschappen en toen op weg naar ons tweede hotel Old Key West op het Walt Disney World resort. Inchecken ging smooth en we kregen uiteindelijk een studio op de begane grond.

DSC00932

DSC00933

Na het uitpakken reden we naar het Art of Animation hotel waar een goede vriendin van ons werkt. Die hebben we even gezien en kort gesproken maar ze had het druk. Nou ja de 28e gaan we samen naar Busch. Na de korte stop reden we naar Downtown Disney waar we eerst wat gegeten hebben in het kippenrestaurant.(geen aanrader) en daarna even geshopped hebben. Tot nu toe nog niets gekocht maar zo weet je in ieder geval wat er te koop is. Na een kop koffie en een gratis chocolaadje bij Ghiradelli’s reden we naar Davenport. We gingen even kijken in de villa van vrienden Pieter en Petra. Maar wat Kim niet wist was dat we stiekem een verrassingsfeestje voor haar hadden georganiseerd, dus er waren nog meer vrienden.

Priceless haar gezicht toen die tevoorschijn kwamen. Petra had gezorgd voor een lekkere taart en een kadootje en zo werd het een heel gezellige avond.

20-09 DSC_0820

DSC00938a

verjaardag

Super gezellig onder de lanai bij Pieter en Petra samen met de rest van onze Orlando vriendengroep.

Laat in de avond reden we naar huis om gauw het blog te schrijven, douchen en slapen.

Morgen wacht Animal Kingdom en hebben we een etentje in het Tusker house.

Tot morgen!!

7 opmerkingen:

 1. Ja dat kennen ze wel hoor Suprice Party leuk weer zo heerlijke dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fantastische ervaring met de welpjes! En wat levert het een mooie fotos op. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat gaaf die interactie met dat welpje ! Daar smelt je toch gewoon van.

  En dan nu, na een paar top dagen in en rond Tampa, eindelijk thuis. Dat er ook thuis nog veel magische momenten mogen volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk die verrassing! En wat super zeg, die ervaring met het welpje, prachtige foto's ook weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's en feestje toe, heel leuk!
  Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf met de welpjes, en weer een hele lekkere dag met prachtige foto's !!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geniet van jullie vakantie, ik lees mee, kan altijd leuke ideeen opdoen!! Prachtige foto's van het welpje!! Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen