maandag 23 september 2013

And Action

Vandaag werden we lekker uitgerust wakker. Na een heerlijk ontbijtje in onze studio reden we richting Hollywood Studios. We waren er mooi op tijd en namen meteen een Fastpass voor Toy Story mania. De wachttijd was niet zo lang dus liepen we naar binnen via de Stand By line. De wachttijd werd zelfs nog korter want ze halen de party’s van 2 personen eruit en die mogen direkt doorlopen naar beneden waar de treintjes zijn. Die worden gebruikt als opvulling. Nou ons maakt het niet uit waar we komen te zitten als we maar naast elkaar komen. Tegen beter weten in mijn pols weer verrot getrokken aan dat touwtje. Maar het blijft een leuke ride. Na Toy Story hebben we een rondje gelopen en her en der wat foto’s gemaakt.

DSC01265a

DSC01263a

DSC01280a

Daarna liepen we naar de Great Movie ride en we konden vrijwel meteen doorlopen en instappen. Dat ging mooi snel. We reden dus door de diverse films.

DSC01268a DSC01269

DSC01271

Na de Great movie ride liepen we naar Star Tours waar de wachtrij ook maar 10  minuten was. We namen plaats in de cabine en opeens was IK het doelwit van Darth Vader die dacht dat ik een spion was. Wel grappig mij met dikke harsens op dat beeld te zien. Dit filmpje hadden we ook nog nooit eerder gehad.

DSC01285a

Na Star Tours was het tijd voor Muppet 3D. En ook hier bril pakken en schuif maar aan in de zaal. Zonder te wachten. Kijk daar houden we van.

Om 11.45 begon de eerste show van Beauty and the Beast en die wilden we toch graag zien. Geruchten gaan dat die show gaat stoppen. Heerlijk die liedjes uit de fillm en nu live.

DSC01286  DSC01293a DSC01295

DSC01294a

Tijd om te eten maar niet voordat we een fastpass hadden gehaald voor Tower of terror. We kozen voor een heerlijke burger van de grill met augurk en sla en een gezonde coleslaw.

DSC01300

Rondom ons heen hadden we veel gevederde vrienden die ook graag mee wilden eten. Nou daar werd voor gezorgd hoor.

DSC01303a

Daarna liepen we naar de Hollywood tower of terror. Een supergave ride die je elke keer toch weer de bibbers geeft maar je kunt geen kant op.

DSC01297

Nadat we buiten kwamen begon het te regenen. Lichtjes eerst met op de achtergrond het onweer. Tijd voor de fastpass die we hadden gehaald voor toy story. En weer gingen we door de duo ingang. Dus supersnel naar binnen.

Wij vinden Hollywood Studios wel okay. Er zijn een paar rides en shows die wel ok zijn maar dit park moet gewoon vernieuwd worden. Wel leuk is dat er regelmatig acteurs en actrices rondlopen die net doen alsof ze in een film spelen. Zo ook deze kleine parade;

DSC01282a

DSC01283a

Toen we weer buiten kwamen regende het hard en dat heeft het eigenlijk gedaan tot ‘s avonds laat. Dus hebben we eerst een poosje geschuild in de winkel en ons verbaasd hoeveel spul daar te koop is en voor hoeveel geld mensen kopen.

DSC01309

DSC01310

Het duurde dus erg lang de regen en uiteindelijk zijn we naar de auto gegaan. Doorweekt kwamen we daar aan en gelukkig heeft de auto ook een verwarming en stoelverwarming.

Terug op onze kamer was housekeeping nog niet geweest dus moesten we onze heil even ergens zoeken. Dat werd dus Premium outlet Vineland Road. Eerst ff een starbucksje gehaald en daarna even gesnuffeld in de div. winkels en alles even aanschouwd wat er zoal te koop is. Kopen doe ik later wel want anders moet ik alles meeslepen straks naar de villa. En het bleef maar regenen.

Terug naar de auto gegaan en op weg naar de Magic Kingdom want we hadden reserveringen in het nieuwe Be our guest restaurant. En het regende maar door. Met de tram naar de monorail en vandaar uit naar Magic Kingdom. En het regende maar en we waren doorweekt. Uiteindelijk maar een plu gekocht en dat scheelde toch al. We waren vrij snel aan de beurt en we kregen een tafel in de Great Ball Room. Wat een prachtig restaurant en wat een heerlijke eten, Ik had natuurlijk een steak en dit keer was het een gegrild strip steak. Heerlijk. En de pommes frites waren de lekkerste frites die ik ooit gegeten heb. 

DSC01322

Als dessert kozen we de Grey Stuff. Dat laatste komt voor in het liedje Be our guest. Het was een verrassend lekkere dessert.

DSC01323

Na het eten kan je ook nog met de master van het kasteel op de foto.

DSC01336a

Een impressie van het kasteel:

DSC01311 DSC01313 DSC01318

Buiten sneeuwt het maar binnen is het lekker warm en behaaglijk.

DSC01319 DSC01320 DSC01326

DSC01334

Na het heerlijke eten gingen we naar buiten waar het bijna droog was. We hebben Winnie The Pooh nog even gedaan en toen op weg naar huis. Na een heerlijke hete douche waren we op temperatuur. En nu konden we lekker relaxen.

Morgen ontbijten we met Stitch. Wie is dat? hoor ik mensen vragen. Nou dat is deze character

DSC01266a

En wat we verder gaan doen weten we nog niet. We hebben morgenavond wel een Halloween party. Dus misschien geen blog de volgende dag. Dan maar even wachten het is vakantie.

Tot slot om in de sfeer te blijven de video Be our Guest.

Misschien tot morgen…

2 opmerkingen:

 1. Weer een superdag!!
  Je maakt onwijs mooie foto's !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ondanks de regen hebben jullie er weer een mooie dag van gemaakt .
  En inderdaad zijn het Mooie Foto's.
  En lekker eten ga zo door
  Groetjes
  Joke en Gerrit

  BeantwoordenVerwijderen