dinsdag 24 september 2013

Suppose to be a rainy day

Vanmorgen toen we de gordijnen opendeden was het grijs, erg grijs. Dus we begonnen waar we gister geĆ«indigd waren. dus wat zullen we plannen vandaag? 2 dingen stonden alvast. Ontbijt bij Ohana’s en Halloweenparty in de avond.  Het weerbericht was niet veelbelovend voor vandaag. Dus eerst maar in de auto en we reden naar het Polynesian Resort. We liepen het prachtige hotel binnen en liepen naar het restaurant. Al gauw konden we aan tafel. Het ontbijt is hier super. Het wordt opgediend familystyle. Er komt een grote pan op tafel waar eieren, worstjes, bacon en breakfast potatoes ligt. Daarnaast krijg je pineapple/coconut brood en raisin/cinnamon bread, Mickey waffels, fresh fruit salade en een Stitch juice. Heerlijk.

DSC01353

DSC01358

De worstjes zijn de lekkerste van de hele wereld. We hebben er ieder 6 opgegeten. Oops maar ze zijn zo lekker. Een andere bijkomstigheid is dat het een character dinner is. Dus Stitch, Lilo, Mickey en Pluto kwamen voorbij.

DSC01450

DSC01453

Na het ontbijt rolden we naar de auto en reden naar Animal Kingdom voor een paar safari’s. Tja we zijn gek op dieren. En het bleef  vochtig dus we hoopten dat we meer beesten zouden zien en dat is gelukt hoor.

DSC01364a

DSC01367

DSC01373a

DSC01378a

DSC01428a

DSC01438a

DSC01387a

DSC01404a

DSC01433a

DSC01385a

DSC01408

En zo heb ik nog tientallen hahahaha.

Na animal kingdom reden we naar het vliegveld want de auto gaf een olie storing aan. Toen we daar aankwamen zei de dame dat er niets aan de hand is maar dat ze vergeten zijn om het programma te resetten. Nou we zien wel.

En toen was het shopping tijd. We reden eerst naar de Florida Mall. Na de shopping uurtjes kwamen we Pieter en Petra tegen en hebben nog een starbucksje gedaan. Daarna zijn wij naar de overkant gereden voor wat grote winkels die merkkleding in de uitverkoop hebben. Daarna naar de Premium outlet op International Drive. Die uren vlogen voorbij.

DSC01446

De buit!!!

We reden naar art of aninmation om even wat te eten. We hadden na het ontbijt niets meer gehad, dus we hadden wel honger. Ik nam een steak sandwich met bloemkool en een Mickey Kabob na.

DSC01444a

DSC01445

Daarna gingen we terug naar het hotel om de koffers te pakken want morgen vertrekken we naar onze villa voor de laatste 3 week.

Tot morgen

En nu zijn er natuurlijk mensen die zich afvragen wat er gebeurd is met de Halloween party?

Nou vanwege het weer hebben we die verzet naar vrijdag. Dus die hebben we nog tegoed.

hpm120539

6 opmerkingen:

 1. Weer een leuke dag. Top begin met het ontbijt en ook het shoppen is goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ontbijt ziet er lekker uit. Leuke foto's ook van jou met Stich en Pluto. En ondanks het druilerige weer hebben jullie toch een heerlijke dag gehad hoor. Wel fijn dat jullie de Halloween party hebben kunnen verzetten. Veel plezier weer vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een top dag, en wat goed dat je de datum nog kon verzetten!
  Goeie buit gescoord, ik zie dat ik even langs de crocs moet voor warme winterstappers :)
  Over je foto's heb ik het maar niet meer Hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontbijt HEERLIJK, en wat een topfoto's weer meis ! Echt waar wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wedden dat het vrijdag prima weertje voor de Haloweenparty wordt....;-)

  BeantwoordenVerwijderen