zondag 22 september 2013

Have a magical day

Vanmorgen rinkelde het wekkertje al op tijd. Want we gingen ontbijten in Magic Kingdom samen met Pooh en zijn vrienden. Voorgaande jaren gingen we hier altijd dineren maar dit jaar hebben we dus gekozen voor een ontbijt. Rond 7.45 verlieten we de studio en reden naar Magic Kingdom. Onze auto konden we dichtbij de ingang parkeren en dat is natuurlijk altijd meegenomen. Het park is nog niet open dus rijden er ook nog geen trams. Al lopende liepen we richting monorail terwijl we getrakteerd werden op een mooie regenboog.

DSC01215

Via the highway in the sky zoals de monorail ook wel genoemd word gingen we naar Magic Kingdom.

DSC01216a

Het was er heerlijk rustig en we konden overal zo doorlopen. Mainstreet USA was ook uitgestorven dat is straks wel anders na 9 uur. Alles is al in Halloween stijl gebracht en dat geeft extra sfeer in het park.

DSC01218

DSC01220

DSC01219

DSC01221

We liepen rustig naar het restaurant genaamd Crystal Palace en al gauw konden we aan tafel. Het ontbijt was erg voortreffelijk/ Alles was verkrijgbaar en ik heb zo’n kilo verse ananas gehad. Jummie.

DSC01227

Ondertussen kwamen onze vrolijke vrienden langs voor een praatje, knuffel en foto. En mensen we zijn niet de enigste volwassenen die dit doen!! Het blijft heel bijzonder en zit bij de prijs in.

DSC01377a

DSC01380a

Na het eten zijn we lekker het park ingelopen en begonnen in Adventureland met Pirates of the Caribean.

DSC01234 DSC01236

Yoho Yoh a pirates life for me.

Na pirates liepen we langs Splash Mountain. Wachttijd 5 minuten. 5 minuten!!!!!!!Met gierende banden naar binnen want normaal moet je deze doen met een fastpass wil je niet lang wachten.

Redelijk droog liepen we naar de buurman Big  Thunder Railroad en ook hier geen wachttijd dus die hebben we 2x gedaan achterelkaar.

Door ging het naar de Haunted Mansion en wederom geen wachttijd en we mochten ook niet achterblijven bij de spoken dus moesten we weer naar buiten.

Tijd voor een pitsstop en dat moest gebeuren bij d emooiste, beste toiletten van Disney, in de Tangled toren.

DSC01239

DSC01240

Via de film Philarmagic en It’s a small world  liepen we New Fantasyland binnen. Als eerste viel op dat ze al aardig ver zijn met de nieuwe achtbaan die volgend jaar wordt geopend.

DSC01246 

DSC01249

Tijd voor een drankje en hiervoor liepen we naar Gaston’s Taverne voor een Le Fou brew. Een speciaal drankje met appelsmaak en wat andere toevoegingen. Niet voor herhaling vatbaar.

DSC01252

DSC01254

Daarna via een omweg naar de uitgang gelopen nadat we even hadden gesnuffeld in de Emporium.

Het was tijd om te shoppen. We reden naar de Lake Buena Vista outlet en scoorden her en der tasjes. Nike gaf extra 20% op alle schoenen en zo kan het dat ik AirMax heb gescoord voor 30 dollar.Kijk daar houden we van.

Daarna reden we naar Winter Garden waar we een bezoek brachten aan The Grove. Een mooie winkelcentrum met grote department stores. Ook hier geslaagd. Om 18.00 uur hadden we een afspraak met enkele Nederlanders bij de Texas Roadhouse in Ocoee. Dit keer met Robert Jan, Edwin en zoon Jeroen, Pieter en Petra en Rick en Mandy. Helaas moesten Rick en Mandy verstek laten gaan maar dat halen ze wel weer een keer in. Het was errug gezellig en de Steak was zalig. Ik had een Fort Worth Rib eye. Heerlijk!!
DSC_0048

Onderweg nog even boodschappen doen voor het ontbijt morgen. Daarna lekker relaxen in de studio. Morgen zullen we een park gaan doen maar welke dat weten we nog niet.

Dus tot morgen!!

1 opmerking: