vrijdag 11 oktober 2013

Rook en vuur

Een prachtige shopdag is het vandaag geworden met erg goede deals en aanbiedingen. Na het welbekende ontbijt stapten we in onze dikke GMC en reden naar Altamonte Springs mall. Deze mall staat er bekend om dat het goedkoper is dan omgeving Orlando. Hier dan ook direkt geslaagd voor een hoodie en shirts. Na een lekker bakkie bij de Starbucks reden we naar een Walmart in de buurt Altamonte. Onderweg deden we nog een Ross aan en wat andere winkels. Bij de Walmart ook weer veel leuke dingen gezien maar nog niets gekocht. Kan de laatste dag nog wel. We reden daarna naar Premium outlets International drive waar het een gekkenhuis was. Je brak je nek over de mensen die extra koffers hadden gekocht met afmetingen die niet eens toegestaan zijn in het vliegtuig. Buggy’s volgeladen met tassen zodat ze 2 meter breed waren. De Brazilianen waren ook in overvloed aanwezig en die zijn zeer luidruchtig en honds brutaal. Geslaagd voor mijn lieve moeder, die heb ik een makkelijke tas gekocht voor haar spulletjes zodat ze alles makkelijk mee kan nemen. Een uur in de rij gewacht bij de Adidas omdat het zo druk was. Maar er was nog maar 1 broek in mijn maat en die wilde ik gewoon hebben. Het had sneller gekund maar een man dacht dat een paspop ook in de rij stond voor de kassa dus mensen bleven maar achter aan sluiten. Op een gegeven moment dacht ik van hmmm de rij schiet maar niet op en toen ben ik maar voor de paspop gaan staan. Heb die anderen gewoon laten wachten.

Weer in de dikke GMC en nu op weg naar de Florida Mall. We hebben hier eerst even lekker gegeten. Ik heb Venetian Chicken gehad. Heerlijk met een warme groenten en aardappelen. Daarna een rondje gedaan en kwam ik uit bij de Old Navy die een vette sale hadden. Hier even dik ingeslagen en mijn boodschappen lijstje is klaar. Afgewerkt. Oh ja moet nog onderbroeken hebben bij de Wallie maar dat is voor de laatste dag. We reden daarna naar huis. De dikke GMC had dorst dus er moest even getankt worden. Voor €36,00 hadden we de tank weer vol. Thuis heb ik eerst even lekker gezwommen om in shape te blijven. Heerlijk was het. Hottub was ook lekker op temperatuur. Konden mijn oude botten en gewrichten even weer tot rust komen. Nu lekker relaxen. Straks slapen en dan wacht Seaworld weer.

Tja vandaag geen foto’s gemaakt, sorry maar soms heb je geen tijd. Daarom maar een paar andere foto’s.

img_9256_0

img_9257_0

Morgen maak ik het weer goed okay? Met wat extra foto’s.

Tot morgen.

1 opmerking:

  1. Ja het was erg druk in de outlets het leek wel gratis, lekker dat je goed geslaagd bent, heel veel plezier in Seaworld!

    BeantwoordenVerwijderen