maandag 16 september 2013

Let’s Go!!

En daar ging ik dan zondag ‘s ochtend met de trein naar Schiphol. Ik werd opgehaald door Kim en we reden naar de Zwanenburg baan om wat vliegtuigen te spotten. Dat is wat anders dan Eelde. Het was nu een komen en gaan, en wat verder naar achteren was de Polderbaan ook in gebruik. De rest van de dag spendeerden we bij Kim haar ouders haar ouders, en de katten. Na een onrustige nacht vol hazenslaapjes en debiele dromen was de tijd daar om naar Schiphol te gaan. Bagage afgeven ging voorspoedig en we liepen nog even achter de schermen naar Kim haar werk zodat ze nog even gedag kon zeggen tegen haar collega’s. Door de douane heen was een poep en een scheet en al gauw zaten we bij de gate. En we hebben niet eens Starbucks gehad. Na de laatste controle op het bezit van bommen en poeders mochten we door en toen was het wachten geblazen. Op een gegeven moment werd Kim haar naam omgeroepen en die van mij en we moesten naar de desk komen waar de mevrouw ons vertelde dat we een upgrade kregen naar de businessclass. We zaten op de 6e rij met ene gangpad er tussen maar dat maakte ons niet uit. Heerlijk comfortabel vertrokken we uit Amsterdam. Over de vlucht kan ik kort zijn, heb een aantal films gekeken en zelfs geslapen. De crew was erg aardig dus dat zat wel snor. Maar omdat we business zaten kregen we ook luxere eten. Nou nou nou wat een verwennerij. We begonnen met een soort van antipasta met artisjok, kaas en vlees, daarna champignonsoep(niet voor mij), een salade, twee pretzel broodjes. Daarna kwam het hoofdgerecht en daar kon je kiezen uit verschillende gerechten. Ik heb gekozen voor een haasbiefstukje met pepersaus, zoete aardappel puree en spinazie. Het was echt waar voortreffelijk!. Als toet kregen we een Sundae ijsje met chocolade en nootjes.

 DSC00007

DSC00008

DSC00011

DSC00013

Tussendoor kregen we nog een warm chocolate chip cookie en vlak voor de landing nog een maaltijd. Ik koos toen voor een parmesaanse kip sandwich met salade.

DSC00014

PFFFFF je kon mij de airbus uitrollen. Op Atlanta zijn we met veel geduld door de douane en de bommentest heen gekomen en konden we bijna weer in het volgende vliegtuig stappen. Na een wat bumpy ride door onweersbuien landden we op Tampa airport. Heerlijk rustig vergeleken bij Orlando airport. En toen konden we op weg naar de huurauto. Welke zouden we krijgen, of misschien kiezen. We mochten direct naar de garage lopen en hoppa geen SUV’s meer te krijgen. Alleen een Ford Expedition maar die vonden we te groot. Gauw naar de medewerker en we mochten een Premium Cross over meenemen. Dolblij waren we natuurlijk want het betrof een GMC Acadia met lederen bekleding en allerlei andere toeters en bellen.

Het was te donker om een foto van de wagen te maken maar voor jullie beeldvorming is dit een voorbeeld.

2013_GMC_Acadia_Denali_--_2012_NYIAS

Hierna konden we op weg naar ons hotel. Hier verblijven we 4 nachten. Ook morgen komen hier foto’s van.

Morgen staat Busch en Ellenton op het programma dus check morgen voor een volgend blog.

10 opmerkingen:

  1. Een heerlijke luxe vlucht zeg, op de zakelijke fauteuils WOW. En dan die wagen, dat wordt een top vakantie !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heetlijk dat jullie er zijn. Ontzettend veel plezier meiden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw dat is nog eens in stijl op vakantie gaan, heerlijk!
    Nu dan heerlijk gaan genieten en vooral veel lol hebben, ik kan niet wachten op de verhalen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een heerlijk eten,kan me voorstellen dat je de plane zowat uitrolde! Prachtige auto hebben jullie. En dan nu op naar tata... Seaworld, kan niet wachten op de verhalen en foto's van die al die orca's die jullie allemaal bij naam kennen, zo knap!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou nou, wat een verwennerij in het vliegtuig. Wie wil dat nou niet!
    En nog een prachtige auto ook.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Terug in Florida en alles meteen al dik voorelkaar, wat wil een mens nog meer ;-)

    Overigens had ik vorig jaar ook een Acadia, heerlijke auto maar wel een "Low Mileage On The Gallon"...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk dat jullie die up-grade hebben gekregen. Ik denk dat wij dat nooit zullen meemaken. Vijf mensen upgraden zal nooit gebeuren.
    Maar het ziet er wel heel lekker uit hoor.
    Het grote genieten kan nu gaan beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een verwennerij, zie je dat ze ook wel lekker eten hebben aan boord :) Supergave auto meegekregen, dat wordt, oh nee, is genieten meiden.
    Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het begin is al super! Lijkt me heerlijk om BC te vliegen zeg!! En dan ook nog eens een hele mooie auto mee, wat wil je nog meer. Heel veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super de luxe, BC en een big car! Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen