donderdag 3 oktober 2013

En soms heb je ook zo’n dag

Na een goede nachtrust besloot ik eerst even een lekkere morning swim te doen. De zon scheen al en het water was heerlijk. De temperatuur van de hottub was ook erg lekker dus toen ook maar even lekker gebubbled. Daar word je mens van.

We hebben de ochtend lekker rustig aan gedaan. Na de middag zijn we vertrokken naar een mall in Oost Orlando. Waterfront Lakes Towncenter. Een erg leuke grote outside mall met grote department stores en kleinere winkels. Het lijkt op de Village in Wintergarden. Hier zijn we geslaagd en er lagen weer wat tasjes in de auto. Lunchen hebben we gedaan bij Five Guys. Een lekkere burger met wat frites. Jee wat waren die Frites zout zeg. En dit moeten dan de lekkerste frites van het land zijn…..nou voor mij niet. Smaken verschillen zullen we maar zeggen.

Daarna reden we weer naar huis. Het was een leuke route dwars door downtown Orlando. Er was ook een stukje historic Orlando met prachtige oude huizen. We nemen dus altijd een non toll road route. Daarna reden we naar een aantal winkels bij ons in de buurt. We begonnen bij een winkel genaamd Dollar general market. Een kleine supermarkt maar veel goedkoper dan Publix en Walmart. En weer tasjes.

Door naar de Big Lots winkel. Zo’n leuke struin winkel met allerlei spullen te koop. Een grote Blokker zeg maar. En hier vonden we dozen Peeps. Wat zijn dat?

Marshmallows in div. smaken in de vorm van een kippetje of andere vormen. Maar erg smakelijk. Er zijn veel Orlando vrienden fan van deze lekkernijen. Ik ben ook benieuwd.

DSC06298

DSC06299

Een bezoekje aan de Dollar Tree en Wallie maakten de shop dag af. Tot slot een ijsje bij de Dairy Queen. Een lekkere Turtle waffle cup. Was erg , erg lekker.

545240_10151878037443908_1407028773_n

Nu lekker thuis voor de buis en laptop. Straks de tasjes nog even opruimen en dan slapen.

Morgen is het dierendag en dan gaan we naar Brevard Zoo.

Ik heb er erg veel zin in….

Tot morgen

Ps wel wat weinig foto’s hé? Zijn we niet gewend.

Nou vooruit dan hier nog een paar van de Disney Photopass.

simba1 tigger1

Hihi grappig toch.

Tot morgen

2 opmerkingen: