maandag 14 oktober 2013

Celebrate Shopping

Wat begon de dag weer heerlijk met een zonnetje. Dat werd weer een ontbijtje bij de pool. Nadat Kim haar MIFI had geïnstalleerd vertrokken we van huis en begon de shopping marathon. Kim maakte een verkeerde afslag dus besloten we eerst naar Celebration te gaan voor een heerlijke wandeling rondom het meer en genieten van natuur, omgeving en wildlife.

Een heerlijke wandeling werd het met veel eekhoorns, vogels en zelfs een wasbeer.

DSC09190

DSC09191a

DSC09196a

Een Anhinga of ook wel slangenhals vogels. Deze vogels kunnen onder water zwemmen en dus zo visjes opeten.

DSC09198

DSC09201a

DSC09209a

DSC09211a

DSC09214a

DSC09215a

DSC09218a

DSC09246a

DSC09249a

DSC09232a

Het was reuze gezellig met die eekhoorns. Er waren er wel 6. Stond je de ene te fotograferen werd je beslopen van achteren door een andere. Erg leuk. Fotograferen was erg moeilijk vanwege het licht. Het was aardig bebost maar de zonnestralen schenen fel door de bomen heen waardoor de foto’s overbelicht werden. Naja wij weten wat we hebben gezien. Hoogtepunt was toch wel de wasbeer. Eindelijk een wilde die nog leeft. Meestal zien we deze beestjes dood langs de kant van de weg liggen. Dus dit was erg speciaal.

Na de ronde reden we naar de nieuwe Ross op de 192 maar die was geplunderd. Dus daar waren we snel weer uit. Toen ging het naar de Dollar tree, Super Target, Florida Mall en Walmart Kirkman Road, Pet Smart want die 2 rakkers van mij zijn hun halsbandjes kwijt. Dus daar moesten weer nieuwe voor komen. Daarna reden we naar de Friendly’s voor een welverdiend diner. Heerlijke BBQ honey chicken met wafflefries en een sundae ijsje toe.

1377005_10151900079768908_1011904352_n

Dit is echt een lekker restaurant. Er staan zoveel lekkere dingen op de kaart dat een keuze maken bijna  onmogelijk is. En nog belangrijker het is niet duur.

Daarna vervolgden we ons shopping tour weer. We reden naar Posner Park en begonnen bij de Ross, Pet Smart(voor de adoptie katjes) Target, Books a million en Best Buy.

En we zijn klaar met shoppen. De boodschappenlijstjes zijn afgewerkt, portemonnee bijna leeg en de koffers vol. Dat betekent dat we morgen niet meer hoeven shoppen.

Hmmmmm wat zullen we morgen eens gaan doen, poeh wat is dit moeilijk. Wat zullen we morgen eens gaan doen? Onze laatste dag in Orlando. Hmmmm wat zullen we toch eens gaan doen. Hoe kunnen we deze sprookjesvakantie eens afsluiten. Pffff moeilijke beslissing, oooh oooh wat zal het worden? Waar zal die dikke Acadia morgen heen rijden? Hmmmm een ideetje ontstaat er in mijn hoofd, als we nu eens, zouden we nog een keer, misschien kunnen we wel naar:

DSC08951a

Hihi Tot morgen………

5 opmerkingen:

 1. Seaworld weer onveilig maken ligt jullie wel, mooie foto van de Anhinga, en lekker zijn de Melts van Friendly's huh? Enne de Vanille Milkshake niet te vergeten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer zo'n topdag in een vakantie waar geen eind aan lijkt te komen. Helaas nog maar een dag. Ik heb wel een groot vermoeden hoe jullie ie in gaan vullen. Geniet er nog dubbel en dwars van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig om een wasbeertje te spotten, wij zien ze ook regelmatig dood langs de weg liggen en zeggen dan; Was beer!.
  Goed geslaagd met shoppen en vandaag weer een topdag in SeaWorld, lekker genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer alweer de laatste dag, maar die is dan wel in Seaworld.
  Helaas is het meelezen ook weer voorbij.
  Veel plezier en haal eruit wat er nog in zit

  BeantwoordenVerwijderen