donderdag 26 september 2013

relax, relax en relax

Vanmorgen werd ik uitgerust wakker in mijn bed met Tempur matras. Tjonge wat slaapt dat toch lekker. Na een heerlijk ontbijtje bij het zwembad reden we naar het Disney preserve in Poinciana maar we werden achterna gezeten door een hele zwarte lucht. En toen we uitstapten rommelde het al in de verte. Ons werd geadviseerd om niet te gaan want het weer was erg onzeker.

DSC01592

We besloten om later maar terug te komen. We reden naar de Wal-Mart waar we in alle rust lekker gesnuffeld hebben. Wat een grote winkel is dit ook.

We kwamen weer naar buiten en de zon scheen, maar rondom heen waren nog wel zwarte luchten dus we besloten om de trail maar uit te stellen. We reden naar de 192 en besloten die af te rijden. We begonnen bij de Kmart en Big Lots, 2 grote department stores. We vervolgden onze weg en bezochten nog een Wal-mart. Hier hadden ze weer andere spullen te koop. Door naar de Nike Clearance store, en we kwamen erachter dat er een Converse clearance store bij was gekomen en een Tommy Hilfiger. Ook een grote giftshop was aanwezig.

Dus even door alle winkels gestruind maar niets kunnen vinden van mijn gading. Nou ja er zijn nog zoveel winkels en ik wil me aan mijn boodschappenlijstje houden.

We reden verder en we kwamen uit bij een Nike store en nu de Nike Factory Store. Kim is wederom geslaagd voor een paar schoenen maar ik vind dat ik genoeg heb.

We reden nu naar een stadje genaamd Celebration. Dit stadje is opgericht door Walt Disney. Het is een prachtig stadje met mooie huizen, mooie straatjes en winkels. De wandeling rondom het meer is fantastisch. Wil je hier komen wonen dan moet je aan veel eisen en regels voldoen. Als bezoeker mag je hier gewoon komen.

DSC01596

DSC01621

DSC01650

DSC01636

Onderweg kom je veel wildlife tegen. Eekhoorns, vogels, gators en noem maar op. Normaal komen wij hier vroeger en voor ons gevoel had je dan meer dieren. Een kleine collectie:

DSC01610a

DSC01611a

DSC01607a

DSC01617a

DSC01619a

Deze eekhoorn slaakte steeds alarm geluiden vanwege de roofvogel van bovenstaande foto’s. Ik had het zo met hem te doen.

DSC01625a

DSC01645a

DSC01649a

We hebben lekker gedineerd bij de Marketplace café en genoten van een heerlijke kip sandwich.

DSC01595

We reden terug naar huis en namen onderweg nog een ijsje bij de Twistee treat. Deze ijswinkels schieten als paddestoelen uit de grond. Maar het ijs is wel lekker en een small size is meer dan genoeg. Zitten we daar lekker een ijsje te eten komt er ineens een Traverse aan en Pieter en Petra stappen uit. Hoe is het mogelijk in deze grote stad. Wel even weer gezellig. Het was tijd om naar huis te gaan want het zwembad wachtte. En daar hebben we even lekker in gezwommen. Heerlijk het was ook zo warm vandaag.

Morgen een lange dag. We willen naar Seaworld(YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH) en ‘s avonds hebben we de Halloweenparty in Disney.

Tot morgen!!

3 opmerkingen:

 1. Mooie fotos weer... en eindelijk weer naar Seaworld kan niet wachten tot je verslag morgen! Veel plezier nog (das niet zo moeilijk he in FLA ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van het weer dat jullie de trail van de Disney Preserve konden lopen. Komt vast goed. Leuke foto's van Celebration, veel herkenning alleen hadden wij niet het gelukt om ali te zien. En dan Twistee Treat, die hebben zo heerlijk ijs, zijn we al vaak geweest. Morgen veel plezier in Seaworld.

  Veel plezier nog.

  Gr. Ronald

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige wildlife rondom Celebration, gewoon een superdag dus !!

  BeantwoordenVerwijderen