maandag 30 september 2013

Anti dieet dag

Nou dat is niet helemaal waar wat betreft de titel. De dag zijn we begonnen met uitslapen, en lekker relaxen poolside. Even na 11 en stapten we in de auto en reden we naar de Loop. Dit is een winkelplein met een aantal grote winkels en winkeltjes. We hebben hier lekker gelunched bij Panera Bread. Een fast food restaurant met brood gerechten en salades. Wij namen de Cheddar Broccoli soep in een broodbowl. Heerlijk!!

1383507_10151870618378908_1056340516_n

Na een grote wandelronde langs alle winkels reden we verder naar de Walmart. Even sneupen en toen was het Disney tijd. We hadden reserveringen voor het Wishes Dessert party.

We parkeerden onze auto op de parkeerplaats en via de Highway in de Sky gingen we naarMagic Kingdom. Ha good to be back. We liepen een rondje door het park en eindelijk kon ik de little mermaid ride doen.

DSC05979a

In een schelp door het verhaal van de kleine zeemeermin. Leuk gedaan.

Toen we buiten kwamen broeide er een storm in de lucht.

DSC05991a

Maar dat is allemaal goed gegaan en er is geen druppel gevallen. Na een rondje in de winkels kwamen we nog Nederlandse vrienden tegen. Daar even mee gepraat en toen kwamen er nog vrienden van hun bij ons staan. Er waren 2 Japanse jongedames uit Tokyo die geen woord Engels konden maar alles prachtig vonden. Dit waren echte Disney diehards. En binnen 5 minuten hadden we allebei een souvenir uit Disney Tokyo in de vorm van een mooie postcard en een zakje. Echt aardig was dit.

Het was tijd voor onze dessertparty dus liepen we naar het Terrace waar de party werd gehouden. Onderweg konden we mooie foto’s maken van het kasteel.

DSC05970a

 

DSC05994

DSC05995

De desserts waren superlekker. We hadden echt geluk dat we een reservering te pakken hadden hiervoor. We hadden een super plek, vooraan met uitzicht op het kasteel. Ik heb 2x gehaald en vooral de verse ananas en de chocolate dipped aardbeien waren favoriet.

DSC06001

DSC06003

We konden de magic show en het vuurwerk goed zien al ben ik van mening dat dit niet de beste plek is om het vuurwerk te zien. Dat is nog altijd Mainstreet.

DSC06007

DSC06008

 DSC06013

DSC06022

Wat een feest dat vuurwerk. Na de party hebben we nog even met Gerrie en Ruwin gepraat die net zo Disney fan zijn als wij. Uiteindelijk naar huis gegaan want het was al laat. Snel een blog gemaakt en straks naar onze Master bedrooms voor een goede nachtrust. Morgen gaan we nog even naar Animal Kingdom en wat resorts bezoeken. Een Disneydagje zal het worden.

Helaas geen dierenfoto’s, of wacht eens ik heb er nog 1 van een Disney hert

DSC05965

Goedemorgen, goedemiddag of goedenacht, tot de volgende Blog.

4 opmerkingen:

 1. Hahaha een Disney hert. Leuk.
  Wat zien die toetjes er toch heerlijk uit. Zelfs op dit tijdstip hier loopt het water me in de mond. Veel plezier met jullie Disney dagje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ehh, dit was je relax dagje?? Haha Ik denk dan altijd aan een hele dag lui op een bedje naast het zwembad liggen :)
  Wat een heerlijkheid op een bordje, om te smullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat ziet er uit om in te bijten heerlijke dag weer voor jullie en we denken dat er zo nog vele gaan volgen
  Groet
  Joke en Gerrit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig je Disney hert, maar wat een geweldige dag weer !!
  Wonderschone foto's van het kasteel !!

  BeantwoordenVerwijderen