zaterdag 2 maart 2013

en maar wachten en maar vragen hoeveel nachten hoeveel dagen….

En achteraf valt het allemaal wel weer mee. Het is hoognodig tijd om een update te geven van onze vakantieplannen.
Een aantal dingen hadden we al geboekt. Vliegtickets, villa en Disneyverblijf inclusief toegang en free diningplan. Daarnaast is het ons gelukt om weer Super grover passen te krijgen. Dit zijn speciale passen voor Seaworld, Busch Gardens en Aquatica. Het zijn Platinum passen die werden uitgegeven door Sesame street Pennsylvania. Een pretpark gebaseerd op Sesam Straat. Het was een bewaard geheim want deze passen waren niet duur. Maar helaas zal het dit jaar voor het laatst zijn want ze hebben besloten dat dit alleen voor de Amerikanen is. En zelfs niet eens voor de Floridianen. Dus ze zijn ook niet te koop voor inwoners van Florida. Dan wordt het wel heel moeilijk om te kopen. Of we moeten 1 van onze out of state vrienden vragen. Maar dit jaar gaan we er van genieten.
Het is inmiddels minder dan 200 dagen en we hebben ons hotel in Tampa ook al vastgelegd. Ik kreeg een mail van Expedia met aanbiedingen en waaronder ook een flinke kortingscode. Direkt in de computer geklommen en Kim gemaild met de opties. We hadden al wat hotels op het oog en we hebben gekozen voor het Howard Johnson Express Inn Suites
We slapen hier maar een paar dagen er we gaan Tampa toch onveilig maken en we hebben alleen de basisdingen maar nodig. Maar eerlijk is eerlijk dit hotel heeft goede reviews. In combinatie met de korting en de goedkope kamerprijs is het echt een kooppie. Die dollars kunnen we beter anders besteden.
21685_45_b
02607_b1
In ongeveer 20 dagen kunnen we ook gaan reserveren voor onze etentjes in het Disney Resort.
We hebben gratis Dining plan waarbij je recht hebt op 1 snack, 1 counterservice en 1 tableservice per dag.
Voor de tableservice betekent dat je kunt reserveren in een restaurant met bediening. Dat kan in de meeste restaurants. Na lang wikken en wegen zijn we tot de volgende keuze gekomen:
Breakfast at Crystal Palace in Magic Kingdom:
062310602
Een lekker ontbijt(zonder cola) met Winnie the Pooh. Een heerlijk buffet met wafels, worstjes, bacon, eieren op 1000 manieren bereid, French Toast, vers fruit en nog veel meer lekkere dingen.
Be Our Guest restaurant Dinner: Een diner in het spiksplinternieuwe restaurant in het Magic Kingdom. Gevestigd in het nieuwe kasteel uit het sprookje Beauty and the Beast.
Be-Our-Guest-Restaurant_Full_17349
Be-Our-Guest-Restaurant_Full_17367
bog2289574LARGE
Ziet er fantastisch uit toch?
Tusker House Animal Kingdom dinner: Een heerlijk Diner buffet  in dit prachtige park.
Een buffet bestaande uit Amerikaanse en Afrikaanse gerechten. Gevestigd in het Africa gedeelte van Animal Kingdom. Dit restaurant lijkt op een Afrikaanse marktplaats met in het midden de buffet opstelling.
DSC00004
68ccb2ddfc5932b24cb16a2729b0a5dd
Daarna gaan we nog een keer weer ontbijten bij Ohana’s. Dit restaurant zit in het Polynesian resort. Hier krijg je ontbijt geserveerd in een skillet.  Een grote pan met worstjes, ei, wafels, breakfast aardappelen, vers fruit.
P1050271
En wie komt zich er met ons eten bemoeien? Juist ja Stitch
P1070303
En als laatste gaan we lunchen in het Biergarten restaurant in Epcot. Gevestigd in het Germany gedeelte heeft ook dit restaurant een buffet met Duitse producten. Dus dat wordt bockworst met sauerkraut eten.
Disney World Christmas 2012700
IMG_0339
In de loop van de maanden zullen we her en der meer dingen gaan boeken. We zullen Groupon goed in de gaten gaan houden en andere acties.
Dus check regelmatig ff voor meer nieuws….

5 opmerkingen:

 1. Nog meer dingen boeken? Als ik het zo lees, kunnen jullie zo morgen weg. Maar ja....daar zullen jullie wel geen zin in hebben.........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou de maagjes worden lekker gevuld zo te lezen.
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Das een mooi Hotel erbij, jullie zijn goed bezig...
  Nog even doorbijten het vliegt voorbij... denk ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We hadden je blog nog niet gezien ,dus ons gauw aangemeld .
  Trouwens september is het nu zo.

  BeantwoordenVerwijderen